Choď na obsah Choď na menu

Skvelý recept na Halloween!

17. 10. 2015

Potrebujeme

100g práškového cukru

100g masla

1ks žltka

200g hladkej múky

½ PL Vanilkový cukor

20ks celé mandle

1ks červeného potravinárského farbiva

 

Postup

1. Na výrobu podivných prstov, zmiešame práškový cukor, maslo, žĺtok, hladkú múku a vanilkový cukor. Rozmiešame do hladka, alebo pridáme do mixéru a zmixujeme. Keď je cesto hotové, trháme z neho malé kúsky a v rukách vytvaruje na prst. Malo by vyjsť asi 20 prstov. Zoberieme nôž a dotvoríme na prstoch záhyby.

2. Mandle rozkrojíme na polovicu, priložíme na prsty ako necht a trošku pritlačíme, aby pri pečení mandľa nevypadla. Položíme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme po dobu 10-12 minút pri 180°C. Prsty necháme trochu vychladnúť, potom namaľujeme s pomocou potravinárskeho farbiva okraje mandlí ako krv. Poukladáme na tanier alebo do misky a servírujeme.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Alynctoologs - Blood Straits Readings Explained

8. 10. 2018 6:21

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-ramipril/

AEsownzoogoups - High Blood Power - Jingoistic Mettle

29. 7. 2018 0:34

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-medicament/

Milli - Skvělé

29. 10. 2017 2:15

Prsty kompletně upekl můj 12letý syn a povedly se mu skvěle. Jen místo barviva použil marmeládu.

Tanaaa - :(

19. 10. 2015 17:01

Mne sa nepodaril :(((